Members

Jumaat, 4 Januari 2013

NEW YEAR GIVEAWAY by SHAZREENA SHUKRI

Reaksi: 

NEW YEAR GIVEAWAY kembali lagi.... Jom join! sama2 kita memeriahkan industri bloggerrrrr!!hehehe Nak join , klik banner kat atas.
 Saya dah join..

Contest #TheMostMemorable2012Moment

Reaksi: 

Nak JOIN? klik banner kat atas ni :)


Miss organizer, this is my picture!

A hashtag: #TheMostMemorable2012Moment

Description : Gambar ini diambil masa Pameran Inspirasi Tahun Akhir Diploma Seni Reka UITM. Pameran berlangsung di Pusat Kraftangan Terengganu. Ini merupakan aksi gila-gila kentang kitaorang sebab akhirnya kitaorang bejaya melepasi final assessment untuk final project. Setelah berhempas pulas menyiapkannya. Banyak pahit getir yang kitaorang lalui. Kena marah sebab keje lambat siap, kena maki sebab design tak cantik....kitaorang berusaha untuk puaskan hati semua pihak (especially lecturer). Dan akhirnya.....berkat usaha,doa dan titisan air mata, kami telah mendapat keputusan yang terbaik. Gambar ni merupakan hari terakhir kitaorang jumpe. Aku rindu korang semua!!! Korang adalah sahabat yang paling best & paling gilerr!. 


Tag : Atikah

Location : Tanah Merah,Kelantan

Rabu, 2 Januari 2013

CONTEST BLOG PALING CANTIK 2013

Reaksi: 

Assalamualaikum and hello..hello..hellooooo...... korang boring tak? nak join contest?
Haaaa..sempena menyambut tahun baru ni Atiey nak buat satu contest untuk korang join. Contest ni simple je..Korang boleh join sambil2 korang makan biskut je. 

Sebelum tu korang perlu tahu syarat yang ditetapkan untuk melayakkan korang join contest ini.
Syarat simple je... 

Syarat penyertaan
  1. Korang mestilah Blogger.
  2. Malaysian.
  3. Wajib follow blog Atiey KLIK SINI, serta LIKE fanpage Seindah Blogku dekat sidebar untuk mengetahui perkembangan contest.

Itu saja syaratnya..Simple kan?!. So ikuti lah syarat tu betol2. Kalau tak penyertaan anda terbatal.

Cara penyertaan
  • Korang hanya perlu paste LINK blog korang di ruang komen kat bawah ni dan letak banner contest kat atas tu pada blog korang & linkkan ke entry contest blog ini.
  • Blog korang mestilah cantik, kemas dan menarik.
  • (Blog korang akan dinilai oleh saya sendiri. Tiada pilih kasih dalam pemilihan *sumpah jujur*)
Sampai bila contest ni?
  • Dari skrg sehingga 30 Januari 2013.
Hadiah
  • Pemenang Blog Paling Cantik : RM50
  • Saguhati (2x) : Topup RM20
Cepat!!cepat!!! sebelum terlambat!!......

*Penyertaan kurang dari 100 orang,contest akan terbatal!


Selasa, 1 Januari 2013

KELAB BLOGGER-BEN ASHAARI

Reaksi: 
Assalamualaikum.. Salam 1Malaysia
Trafik blog merupakan perkara utama bagi seorang blogger. Bukan saja utama bahkan merupakan perkara yang sangat penting. Penting sangat kerrrr????.. ye! memang PENTING. Ini bagi mempamerkan kewujudan blog anda. Bagaimana nak meningkatkan trafik blog?.banyak cara yang dapat kita guna untuk meningkatkan trafik blog sebenarnya. Antaranya adalah dengan menyertai kelab-kelab blogger di laman-laman sosial.

Kelab blogger yang paling mendapat sambutan adalah Kelab Blogger Ben Ashaari. Kelab blogger ini mempunyai 22,921 ahli. Dan...saya merupakan salah seorang ahlinya..hehehe*mode:bangga diri*. Sebelum saya menyertai kelab ini trafik blog saya statik dan tak berganjak. Saya cuba promote blog saya kat dalam kelab ni dan alhamdulillah trafik blog saya naik secara mendadak.

Anda masih keliru?? klik link Kelab Blogger Ben Ashaari and join laaa....
Ok itu saja..daaaa♥♥

JOM SHOPPING!!!.....MURAH!!MURAH!!!!

Reaksi: 
Masa terhad untuk keluar membeli belah?
Suka shopping secara online?
Nak harga yang murah & berkualiti?

Disini la jawapannya... Ashanim Dress Lab menawarkan harga yang berpatutan dan anda mampu mendapatkannya. Tak percaya? klik disini Ashanim Dress Lab dan lihat sendiri. Bila korang lihat nanti gerenti ada yang sangkut la. Memang cantik giler baju-baju kat butik online ni. Korang mesti pening kepala nak pilih yang mana satu kan?. Kalau korang cari baju berkualiti dan cantik, ini la tempatnya. Syurga membeli belah anda....

Aku tunjukkan kat korang antara baju-baju kat web ini..





Cantik-cantik kan??... So apa tunggu lagi...cepat2!! Pelbagai pilihan baju ada kat dalam web tu...
Selamat membeli belah...daaa :)♥♥

SELAMAT TAHUN BARU 2013!!!!!

Reaksi: 


Alhamdulillah....syukur kepada allah kerana masih bernafas dan dapat melangkah ke tahun baru 2013. Sebelum tu aku nak ucapkan selamat tinggal tahun 2012. Banyak kenangan pahit manis yang terpahat dihati. Yang paling aku tak boleh lupa adalah masa final assesment. Masa tu memang teruk giler5..Bayangkan pukul 8pagi nak asses keje, aku masih kat kedai print. Dari pukul 6petang semalam hingga pukul 7pagi esoknya aku kat sana. Sampai kat umah sewa pukul 7.30. Dalam masa setengah jam lagi tu aku ambik masa untuk potong2 kertas mana yang patot. Lepas tu kemas barang2, tukar baju, mekap?? jgn harap la..xsempat kot. mandi?? mandi pun tak...hehehe*malunye tak mandi*. Masa ni jugak la aku dapat kenal yang mana kawan masa susah dan senang. huhuhu sedih lak rasa. Apa pun perkara dah berlalu..semuanya dah jadi kenangan dan iktibar kepada aku. 

OK!! berbalik kepada tajuk asal. Tahun 2013...hurm..apa yang akan terjadi pada tahun ni ek.. adakah impian menjadi kenyataan??..kenyataan menjadi nyata??..hehehe harap-harap macam tu la kan..Bila masok je tahun baru,mesti orang akan tanyakan azam. Bagi aku, azam adalah baik untuk kita menjadi lebih baik. Tapi......haa ada tapi nya pulak tau..Kalau berazam hanya untuk dua tiga minggu je..tak ada guna dik oi...*pesanan untuk diri sendiri*. Azam aku untuk tahun ni simple je, nak perbaiki apa saja yang perlu dibaiki lagi. Doa aku untuk tahun baru ni agar setiap keje yang aku lakukan dipermudahkan olen-Nya. Agar aku berjaya didunia dan akhirat..Amin.

Arrrgghhh....kesuntukan masa!!! mata dah ngantok!!!! So aku tido dulu la..kita bertemu lagi..daa....:) *mereng bdk ni* ♥♥