Members

Sabtu, 23 Februari 2013

ANNA COSMETIC

Reaksi: 
Assalamualaikum....

Hai semua....duk buat apa tu?...mesti korang tengah makan tengahari kan...orang tengah sibuk-sibuk duk masak dan makan tengahari, saya pulak sibuk duk tulis blog. Almaklum la...perot dah kenyang..banyak sangat makan masa breakfast td..huhu.. Erm...untuk entry kali ni saya nak kongsi dengan korang semua pasal satu produk kecantikan ni. Mungkin korang pernah dengar dan mungkin jugak korang tak kenal langsung dgn produk ni.. Produk ni saya baru guna sebulan yang lepas. kawan yang kenalkan. Selepas sebulan guna, alhamdulillah hasil dia sangat puas hati. Korang nak tengok hasilnya??... Tengok la gambar budak perasan kat bawah ni..ahakss!


Dengan berhabis dengan hanya RM60 satu set ni, saya mendapat hasil yang sangat memuaskan hati. memang tak rugi la saya beli. Mula-mula takot jugak nak pakai sebab produk ni dari thailand. Tapi rupanya ia berkesan dan tiada effect lain.

Ok la....tu je la untuk entry kali ni... Sampai kita jumpa lagi...bye2.. Luv u all..♥♥♥



Jumaat, 22 Februari 2013

PENANTIAN SATU PENYEKSAAN

Reaksi: 
Penantian satu penyeksaan?? sape yang terseksa ni??... Korang la yang terseksa kan menunggu keputusan blog paling cantik. tak muncul-muncul jugak keputusan tu ye. Saya tak terseksa..malah seronok dapat tengok blog korang. HUH!! Akhirrrrnyaaaa!!!!..siap jugak. Kini keputusan ada di blog saya.. *macam pertandingan juara lagu lak kn...hehehe*. Tanpa melengahkan masa saya umumkan....jeng..jeng...jeng...

Pemenang Blog Paling Cantik : 

Saguhati : 
Blog Cerita Cinta Antara Kita http://yatiey39.blogspot.com/


Bagi yang tak berjaya jangan marah2 ye....cuba lagi... ok.. checkout!!! yuuuhuuuuuu!!!!!

Rabu, 20 Februari 2013

KEMBALI LAGI!!!!!!

Reaksi: 
Assalamualaikum....

Erm...dh lama xtulis blog kan..dh bersawang dh blog atiey ni.. busy sgt ke atiey ni???...huh! xde la busy mane pun. Cuma line tenet atiey ni problem ckit. Sampaikan nak tengok blog korang yang join contest atiey pn xboleh. Atiey mntak maaf semua. Atiey bukan mungkir janji atau tipu korang yeee...jangan salah faham and harap korang faham...(korang, senyum ckit!..haaa cmtu laa..). Skrang ni pun Atiey tengah tgok blog korang. Huh! banyak betol blog yang cantik-cantik. Tak tahu nak pilih yang mana ni oiii. Ni nampaknya kena cari juri lain plak ni yang menilai. Keadilan mesti di amal kan.. Korang sabar yeee...