Members

Jumaat, 26 April 2013

KURANG SIHAT

Reaksi: 
assalamualaikum...

Hai..korang.. dh lama atiey tak tulis blog kn... maaf la korang.. atiey bukan lupakan korang, cume atiey busy ckit smenjak dua menjak ni..hihi.. korang pe kabar? sihat?. atiey tak sihat ckit ni... selsema.. rase lengoh urat saraf ni.. maklum la skrg ni kejap ujan kejap panas..klu dh panas tu, memang panas sangat kn.. tp itu semuakan kuasa tuhan. kita xfpt nk mengelak.Atiey xde bnda nk share ngn korang ni... just nk tanya kabar korang je la... ok la..sampai kita bertemu lagi.. SAYANG KORANG...♡♡♡


Rabu, 13 Mac 2013

LETS GRAB PEPLUM CANTIK

Reaksi: 
Hai semua...hari ni ada something saya nak kongsikan dengan korang semua. Korang suka shopping online tak??. Ada setengah orang suka and ada jugak yang tak suka kan. Bagi yang suka shopping dalam online, haaa...tak rugi jika korang baca entry saya kali ni. Saya nak kenalkan korang dengan FB baru yang menjual pelbagai jenis pakaian. Especially wanita. Biasa laa wanita kan suka berfesyen. Macam-macam fesyen pakaian yang dapat kita lihat hari ini kan. Dalam FB ni banyak sangat baju yang cantik-cantik. Antaranya Peplum yang saya letak kat bawah ni... Jom kita layan.......zasssccchhh!!!!





Cantik sangat kan... So, apa tunggu lagi dapatkan la..hehehe...(promote plak). Jika korang nak tengok yang lain-lain lagi korang buka la FB ni Jelita Anggun dan jangan lupa "add" sekali ye..hehehe

Ok..jumpe lagi...daaa ♥♥♥


Sabtu, 9 Mac 2013

JALAN_JALAN I-CITY

Reaksi: 
Entry ni sebenarnya dah lama taip. Tapi tak ada la lama sangat, dalam bulan januari lepas je. Erm..al-maklum la..nak kata sibuk tak ada la sibuk mana pun bulan lepas.. Tapi nak update entry pun tak sempat. Korang pernah pergi i-city tak? mesti pernah kan... masa cuti Thaipusam hari tu aku ada jugak gi jalan-jalan kat sana. Erm...tempat tu..not bad..memang cantik..cuma bagi aku biasa-biasa je la.. untuk release tension sambil cuci mata tengok-tengok orang tu, boleh la layan kan..  Malam tu ramai la jugak orang datang kat situ. Biasa la cuti umum kan masa tu... Gambar pun tak berapa banyak sangat aku ambik..sekadar untuk tatapan kat blog je..huhu

Cantik tak bodyguard saya kat belakang tu.. nama dia snow...huhu

With my sis....Angah... Nak posing ala giler2 sebenarnya ni...tapi segan pulak..ramai orang..hehe *malu rasa nak letak muka dalam poket*. 

Camera tak berapa cantik...gambar jadi blur... *padahal orang yang shoot gambar ni xpandai kan*

Rasa nak petik & gigit je buah ni... Kalau aku gigit, mati aku tertelan mentol.hahaha...


So, next time kita kongsi story yang lebih best lagi yeee...bye..♥♥♥