Members

Rabu, 21 November 2012

MY BELOVED FAMILY

Reaksi: 
jam menunjukan 5.08 am....jiwaku semakin tenang..tapi mata pulak yang susah nk lelap.. hurm..xtahu nk bt ape ni.. tiba-tiba terlintas difikiran aku, nk tulis pasal family aku la kt dalam blog ni.. diaorg kn org yang paling penting dalam hidup aku. apa salahnya aku tulis pasal diaorg kn..


 ni anak buah aku yang hensem, nakal, & tomey2 sgt ni.. umur baru masuk 2 thn dh pandai dah posing..pantang org ckp nk ambik gambar.. haaa terus g peluk tiang. posing maut la kononnye tu...hehehe. kalau bercakap pulak mcm org dewasa. xmcm umur 2 thn. anak buah aku ni xpelat tau. mmg dari kecik lg mak ayah dia ajar sebutan yang betul. lupe lak nk kenal kn... "nama sy Mohd Raziq b Adzahar"...huhuhu comel sgt!!!


 yang ni lak adik aku merangkap anak bongsu dlm family aku. Macho x???.. adik aku msti la macho kn...hahaha. dia skrg ni tgh menduduki exam SPM. harap2 dpt keputusan yang terbaik la..dpt masuk u. adik aku ni gila2 ckit tau. tgh cbok2 nk exam spm pn leh lg g main futsal. mrh umi aku sb xdgr nasihat dia. last2 terseliuh kaki masa main futsal ari tu...haaa tu la xdgr nacihat org tua kn.. tp biasa la bdk laki yang aktif ni otak dia len mcm ckit kn..GELIGA... *amboi,nk back-up adik dia la tu....hahaha*


haaa ni pulak gmbr org2 paling senior dlm family aku... aku mulakn dari sblh kanan la ek. dari kanan cepattt jalan! hahaha mcm kawad lak kn. ok la yang pakai tudung biru tu kak long. nape kak long?? sb dia ank sulong la..ape ke bengap la soklan kn.. yang sblh kiri, yang brpakaian pengantin sakan tu kak ngah.. AND yang tengah tu ialah my mum... ummi yang amat aku sayangi..tiada ummi, tiada la aku kt dunia ni..ummi la yang byk bg aku semangat utk aku teruskn hidup ni selepas pemergian ayahanda tercinta... huh! sayu la pulak... ape pn hidup perlu di teruskan...

Akhir kata.... aku xnk kata byk2 pn. aku cume nk ckp AKU SAYANG KORANG!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Tinggalkan komen anda disini :)