Members

Jumaat, 4 Januari 2013

Contest #TheMostMemorable2012Moment

Reaksi: 

Nak JOIN? klik banner kat atas ni :)


Miss organizer, this is my picture!

A hashtag: #TheMostMemorable2012Moment

Description : Gambar ini diambil masa Pameran Inspirasi Tahun Akhir Diploma Seni Reka UITM. Pameran berlangsung di Pusat Kraftangan Terengganu. Ini merupakan aksi gila-gila kentang kitaorang sebab akhirnya kitaorang bejaya melepasi final assessment untuk final project. Setelah berhempas pulas menyiapkannya. Banyak pahit getir yang kitaorang lalui. Kena marah sebab keje lambat siap, kena maki sebab design tak cantik....kitaorang berusaha untuk puaskan hati semua pihak (especially lecturer). Dan akhirnya.....berkat usaha,doa dan titisan air mata, kami telah mendapat keputusan yang terbaik. Gambar ni merupakan hari terakhir kitaorang jumpe. Aku rindu korang semua!!! Korang adalah sahabat yang paling best & paling gilerr!. 


Tag : Atikah

Location : Tanah Merah,Kelantan

4 ulasan:

  1. Terima kasih sebab join dan support. All the best yaww :)

    BalasPadam
  2. datang melalawat dari contest yang sama...

    BalasPadam
  3. Salam perkenalan :)
    Singgah dari contest yang sama ;)

    BalasPadam
  4. bile nk umum pemenang contest blog trcntik tu??hee..xsbar

    BalasPadam

Tinggalkan komen anda disini :)