Members

Sabtu, 23 Februari 2013

ANNA COSMETIC

Reaksi: 
Assalamualaikum....

Hai semua....duk buat apa tu?...mesti korang tengah makan tengahari kan...orang tengah sibuk-sibuk duk masak dan makan tengahari, saya pulak sibuk duk tulis blog. Almaklum la...perot dah kenyang..banyak sangat makan masa breakfast td..huhu.. Erm...untuk entry kali ni saya nak kongsi dengan korang semua pasal satu produk kecantikan ni. Mungkin korang pernah dengar dan mungkin jugak korang tak kenal langsung dgn produk ni.. Produk ni saya baru guna sebulan yang lepas. kawan yang kenalkan. Selepas sebulan guna, alhamdulillah hasil dia sangat puas hati. Korang nak tengok hasilnya??... Tengok la gambar budak perasan kat bawah ni..ahakss!


Dengan berhabis dengan hanya RM60 satu set ni, saya mendapat hasil yang sangat memuaskan hati. memang tak rugi la saya beli. Mula-mula takot jugak nak pakai sebab produk ni dari thailand. Tapi rupanya ia berkesan dan tiada effect lain.

Ok la....tu je la untuk entry kali ni... Sampai kita jumpa lagi...bye2.. Luv u all..♥♥♥



4 ulasan:

Tinggalkan komen anda disini :)